IK SPEEL SQUID GAME OP ROBLOX! || Let's Play Wednesday - pixelbladegames.com

IK SPEEL SQUID GAME OP ROBLOX! || Let’s Play Wednesday

MeisjeDjamila
Views: 597600
Like: 26030
De serie squid game is echt ongelofelijk populair op dit moment en uiteraard is daar OOK meteen een game van te vinden op Roblox. Met meer dan 30 duizend spelers tegelijkertijd kon ik natuurlijk niet achterblijven, dus wat is er zo bijzonder aan dit spel? Ik test het uit, kijk je mee?

Check ook mijn sieradenlijn!

⋆ Insta: @MeisjeDjamila
⋆ Twitter: @DjamilaTweets
⋆ TikTok: DjamilaLy
*

➭ Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal

𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧
Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten.
Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen.
Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube.
Check voor meer info.

570 Comments

  1. Qdursu😀🦄🤑🏠digriifigicxuf7fdfeiewue737djfhfhjfudhfdugjjdudjfhfhdduedfccjgjjlfklkffkfffkfjfjfwurei283rru3rurru7e7e7rr7rururrueieyhrururjrkeejejjd3eekeiekisjsie8eididiididududududududifuuduriridiridiririridjfhffueurifuttifutjfufjdffurkro ik de doffe djbdfjfjfjfjfrj4iitrirurjturu47tu4384u4737744747r77ruuru4uurrjgjufiffu3i3773ururruruuririrrururiturkrugkriekejrjrirjrjtkfkfififittiitiyififififitkfitiititkfktifififififififirifiifttiitttifigififkdi

  2. O , SQUITGAME IS ECHT ENG , VOORAL DIE POP

  3. Dat ene pad waarvan je denkt dat het doodloopt daar moet je ook op blokjes springen

  4. Dommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmm

  5. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe, leuke serie om te kijken. Wat is JOUW favoriete serie? 👀📺

Leave a Reply

Your email address will not be published.